Lancering website Dave Detachering

Onze nieuwe website is gelanceerd. Internetbureau Topshelf Media ® heeft de site voor ons ontwikkelt en heeft fantastisch werk geleverd!

Over Topshelf Media ®

logo_topshelfmedia.nl_pngTopshelf Media zorgt voor het vergroten van de zichtbaarheid en omzet van en voorkeur voor organisaties, merken, diensten en/of producten. Dat doen zij door samen met hun klanten (online) marketingacties en campagnes te bedenken en/of door het ontwikkelen van de daaruit voortvloeiende digitale media.

Websites_Internet_Marketing_Social_Media_Topshelf_MediaBij de digitale media die zij realiseren denk je aan robuuste en goed vindbare (mobiele) websites, webshops en webapplicaties. Denk ook aan het vormgeven en opzetten van E-mailnieuwsbrieven, Facebook Pages en Facebook Like & Win acties. Bovendien helpen zij hun klanten bij crossmediale vraagstukken zoals het integreren van social media accounts in websites en e-mailmarketing campagnes. Zodoende wordt bijgedragen aan het creëren van een positie binnen het social media landschap.

Wilt u ook weten wat Topshelf Media voor u kan betekenen? Vul dan gerust het Bel-Mij-Terug formulier in en zij bellen u op het door u gewenste moment terug.

Terug naar het nieuwsoverzict

Contact