Personeel

Bouw

Dave Detachering heeft veel ervaring in de bouw. Wij bemiddelen voor aannemers, sloopbedrijven, GWW, timmerfabrieken, schildersbedrijven etc. De vacatures welke wij voor hun invullen kunnen zijn; opruimer, timmerman, opperman, (hand)sloper, schilder, houtbewerker etc.

Dave Detachering doet echter meer dan haar medewerkers alleen ter beschikking stellen. Wij begeleiden hen ook tijdens het project. De eerste dag zal er iemand van ons aanwezig zijn om kennis te maken met de uitvoerder op het project. Daarnaast is het onze zorg dat de medewerkers uitgerust zijn met de juiste pbm’s en eventuele gereedschappen.

Dave Detachering vindt het belangrijk om mee te denken met uw bedrijf. Hiervoor zorgen wij, dat we altijd op de hoogte zijn van ontwikkelingen in de bouwsector. De komende tijd zal de arbeidsmarkt steeds flexibelere worden. Dave Detachering kan u hierin adviseren!

Techniek

Dave Detachering geeft veel aandacht aan de technische sector. In de nabije toekomst komt er mede door vergrijzing een groot te kort aan vakkundig technisch personeel. Heeft u een project, waardoor u voor een bepaalde periode extra technici kunt gebruiken dan bent u bij Dave Detachering aan het juiste adres. Dave Detachering heeft een groot bestand aan technisch personeel. Wij dragen zorg voor de juiste kandidaten en begeleiding op en om het werk.

Dave Detachering beschikt onder andere over de volgende medewerkers:

MIG/MAG lasser, TIG lasser, bankwerkers, kanters, electro-monteur, installatietechneuten.

Productie

Ieder bedrijf heeft wel eens behoefte aan een extra handje. Het risico om al het personeel in eigen dienst te hebben wordt steeds groter. Bedrijven zijn van veel variabele factoren afhankelijk. Hoeveel werk heb ik? Hoe lang duurt dit werk? Wat zijn de seizoensinvloeden?  Dave Detachering heeft voor zowel korte periodes, als voor de langere termijn altijd productiepersoneel beschikbaar. Denkt u aan de logistieke sector, agrarische sector, groenvoorziening etc.

Wanneer u uw specifieke behoefte aan uitzendkrachten niet in het bovenstaande ziet kunt u ons uiteraard altijd bellen. Wij hebben ongetwijfeld passend personeel voor u.

Contact