Bouwsector

Dave Detachering heeft veel ervaring in de bouw. Vanwege onze ervaring in de bouw weten wij als geen ander waar het om gaat in de bouwsector. Er moet ineens gestart worden met een project, maar waar haalt u de juiste medewerkers vandaan? Uw eigen personeel is druk op andere projecten, er zijn zieken en de vaste zzp-er heeft geen tijd.  Personeel aannemen is ook niet altijd een optie, omdat u niet weet wat er na dit project komt. De bouwsector kent steeds grotere financiele risico’s. Om in deze tijd een gezonde bedrijfsvoering te hebben is niet eenvoudig. Personeel is hierin een grote kostenpost. Uiteraard is goed personeel uw belangrijkste bezit, maar hoe ziet een uitgebalanceerd personeelsbestand eruit en wat kost u uw personeel nu daadwerkelijk? Dave Detachering kan u helpen om dit inzichtelijk te krijgen en te zoeken naar een passend personeelsbestand gebaseerd op uw bedrijfsvoering.

Wij bemiddelen medewerkers voor aannemers, sloopbedrijven, GWW, timmerfabrieken, schildersbedrijven etc. De vacatures welke wij voor hen invullen kunnen zijn; opruimer, timmerman, opperman, (hand)sloper, schilder, houtbewerker etc. Dave Detachering heeft een groot bestand aan medewerkers, welke zeer snel inzetbaar zijn.

Dave Detachering doet echter meer dan haar medewerkers alleen ter beschikking stellen. Wij begeleiden hen ook tijdens het project. De eerste dag zal er iemand van ons aanwezig zijn om kennis te maken met de uitvoerder op het project. Daarnaast is het onze zorg dat de medewerkers uitgerust zijn met de juiste pbm’s en eventuele gereedschappen.

Dave Detachering vindt het belangrijk om mee te denken met uw bedrijf. Hiervoor zorgen wij, dat we altijd op de hoogte zijn van ontwikkelingen in de bouwsector. De komende tijd zal de arbeidsmarkt steeds flexibelere worden. Dave Detachering kan u hierin adviseren!

Heeft u behoefte om eens van gedachten te wisselen over uw personeelsvoorziening of verwacht u de komende tijd flexibel personeel nodig te hebben neem dan eens contact op.

Contact